Dagopvang juli 2008

Vrijdagmorgen 18 juli om 6.45 opgestaan........stijf zoals elke morgen ....begonnen met madopar dispers wat er normaal gesproken voor zorgt dat de stijfheid verdwijnt in ongeveer 15 minuten. Echter deze morgen duurde het wat langer een warme douche bracht ook niet veel verlichting. De taxi die mij ophaalt voor de dagopvang was 10 minuten eerder dan normaal.....dus ging ik me haasten(wat natuurlijk niet nodig was maar toch)medicijnen genomen .
In de taxi merkte ik het al ik verkrampte steeds meer ...ademhaling zeer hoog.....bij de Noorderbrug aangekomen was ik zo stijf-verkrampt en kortademig en opgejaagd dat we na 45 minuten de dokter hebben gebeld....ik wist ondertussen niet meer hoe te liggen te zitten en te ademen.....arts kwam gelijk valium prik.....reactie duurde te lang nog 1 prik......langzaam werd ik rustig en ben in slaap gevallen. 's middags herhaalde zich dat nog een keer in mindere mate maar weer een prik en weer slapen....de afgelopen dagen heb ik het kunnen voorkomen.....al scheelde het vanmorgen niet veel.....er is maar een klein beetje voor nodig en ik schiet in de stress met alle gevolgen van dien.

Nu zit ik eraan te denken om op yoga te gaan maar heeft iemand anders een idee wat te doen of hoe te voorkomen dat deze situatie niet weer komt.

Ik hoor het graag van jullie

groet Trijnie